Sophie

Ik ben Sophie Van der Stock en ik breng rust in het hoofd en in het leven van hoogsensitieve personen.

In onze huidige maatschappij kan het vinden van deze rust een hele uitdaging zijn en lijkt het soms onbegonnen werk. We ‘moeten’ zo veel en elke dag opnieuw word je meegezogen in de rat race en dat is vermoeiend.

 

Gelukkig kan het ook anders. Enkele eenvoudige oefeningen en kleine aanpassingen in je leven kunnen een wereld van verschil maken.

Mijn praktijk dient als veilige haven waar je 100% jezelf mag zijn. Al je goede en minder goede kantjes, je zorgen en angsten, je dromen en verlangens mogen er zijn, zonder dat je hierop beoordeeld wordt. Samen bekijken we wat jij nodig hebt om gemakkelijker los te laten en meer ontspannen en zelfzeker door het leven te gaan.

 

Ikzelf koos in 2014 heel bewust voor een carrièreswitch. De wereld van interieurarchitectuur gaf mij niet de voldoening die ik nodig had.

Tijdens mijn opleiding als life coach werd mij duidelijk dat ik hoogsensitief ben. Steeds meer puzzelstukjes vielen op hun plaats. Beetje bij beetje leerde ik mijzelf (opnieuw) kennen en accepteren. Mijn kwetsbare kant, maar ook mijn talenten. Ik besloot om mij te specialiseren in hoogsensitiviteit via een opleiding aan de VUB, o.l.v. Elke Van Hoof.

Dit omdat ik ook jou wil informeren over hoogsensitiviteit en je wil inspireren om jezelf te (her)ontdekken en voluit te gaan leven vanuit je authentieke, zachte kracht.

© 2018 Papilia - Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer